Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A 2 in 1 babakocsi a legrázósabb helyzetekben sem hagy cserben

A 2 in 1 babakocsi vásárlás olyan beruházás, ami gyakorlatilag az első közös séta alkalmával behozza az árát. Mert olyan fokú biztonságot, kényelmet és praktikumot kínál, ami megfizethetetlen. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a modellek megjelenése is dicséretet, na meg az elismeréstől kikerekedett szemeket érdemel.

 

A 2 in 1 babakocsi inkább komfortot vagy inkább biztonságot garantál?

Ez az a kérdés, aminek nincsen létjogosultsága a témában. Legalábbis, ha bárkiben ilyesféle dilemma felmerül, akkor jó minél előbb tudatosítani, hogy e kettő jellemvonás közül egyáltalán nem célszerű, de nem is kell választani. Hiszen, ha az egyik hiányzik a képletből, akkor a végeredmény borítékolhatóan nem stimmel. Milyen is lenne az a kocsi, ami ugyan biztonságos feltételekkel használható, de egy cseppet sem kényelmes? Sem a kezelése, sem a kialakítása? Vagy fordítva: a földön túli komfort ugyan adott, de a biztonság ingatag alapokon áll? Érezhető, hogy egyik sem olyan irány, ami felé megéri elindulni.

A teljességhez hozzátartozik a pihe-puha kivitel, ami nyugodt álmokat vagy éppen izgalmas nézelődéseket biztosít a babának, és gördülékeny használatot a családnak. A könnyen összecsukható váz, a levehető kerekek, főleg kisebb lakásban élőknek, óriási előnyt jelentenek, lévén így a szerkezet gond nélkül elpakolható. Ráadásul a legtöbb modell egyéb praktikus kiegészítőkkel is felszerelhető, hogy tovább nőhessen az elégedettség.

2 in 1 babakocsi hány éves kortól ajánlható?

Újszülött kortól kezdve bátran és örömmel bevethető, így aztán a kimozdulás boldogsága nem maradhat el.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2 in 1 babakocsi 

Keresés