Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A 2 in 1 babakocsi vásárlás duplán megtérülő beruházás

A 2 in 1 babakocsi előnyei nem hetekre, hónapokra, sokkalta inkább évekre szólnak. Az optimális kellék kiválasztása alapesetben nem egyszerű feladat, mert a választék széles skálán mozog. De ahogy tisztul a kép, és mind egyértelműbbé válnak a prioritások, úgy tűnhet fel a színen az egy vázon két szállítási formát is lehetővé tevő választás.

 

A 2 in 1 babakocsi újszülött kortól ajánlható?

Igen. A váz a szerkezet alapját adja. A stramm kivitelű, stabil konstrukció még a legrázósabb körülményeket is jól viseli. Ez manapság a városi élet velejárója, elnézve az utcák minőségét, egyszerűen kikerülhetetlenek a repedések, kátyúk. Vagyis a nagyfokú ellenállóság nem olyasvalami, ami ideális, ha van, hanem ami nélkülözhetetlen. Ez tehát adott, és erre mehet a további építkezés.

A mózeskosár alkotja a „szett” egyik részét. Ebben az újszülött gyerkőc kényelmesen, fekvő pozícióban elhelyezhető. Ha minden stimmel, a rögzítés is tökéletes, akkor kezdődhet a séta, a kirándulás. Aztán ahogy telik-múlik az idő, a dőlésszög állítható, mind komfortosabbá varázsolva a közös kimozdulásokat.

A sportrész később juthat főszerephez, amikor már a lurkó örömmel ül, nézelődik, kíváncsiskodik, vagy ha úgy tartja kedve, akár az igazak álmát alussza.

Egyes modelleknél a mózeskosárhoz autós üléshordozó társul. Csak rajtad áll, hogy melyik variációra voksolsz.

2 in 1 babakocsi ár/érték arányban kimagaslóan teljesít?

Igen. Hiszen minimum kétszeres mennyiségű előnyt tartogat, hála a felépítésének, bővíthetőségének. Egyetlen beszerzéssel, teljes nyugodtsággal, hosszú időre pontot tehetsz a babakocsi kérdés végére.

Tartalomhoz tartozó címkék: 2 in 1 babakocsi 

Keresés