Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A baba tricikli hajtásra vár

A baba tricikli begördülése a mindennapokba garantáltan feje tetejére állítja a megszokott kerékvágást. De ez az a változás, aminek biztos, hogy előbb-utóbb mindenki örülni fog. A szülők azért, mert a közlekedés dinamikusabbá, gyorsabbá válhat, a gyerekek pedig azért, mert végre a szabadság vadonatúj arcát ismerhetik meg.

 

A baba tricikli biztonságos járgány?

A minőségi alkatrészeknek és kivitelnek köszönhetően, teljes mértékben igen. Ez az alap, hiszen enélkül sem a kicsik, sem a nagyok nem bízhatnának meg benne. Pedig főleg eleinte, a tanulási szakaszban a bizalom kiépítése kulcsfontosságú. A stabil, stramm kialakítású hajtány bírja a strapát. Már csak azért is, mert evidens, hogy a közlekedés jó néhány váratlan fejleményt is tartogathat, amik bizony nem minden esetben anyagkímélők. A vastag kerekek megbirkóznak a kátyús, repedezett, töredezett utcákkal, ezzel borítékolva a gördülékeny előrehaladást.

A legtöbb modell ülése és kormánya állítható, így aztán a kényelem ténylegesen testre szabható. 3 éves kortól már kitűnő választás, de mindig érdemes az egyéni kvalitásokat szem előtt tartani. Hiszen akad olyan lurkó, akinek kicsit előbb, más gyerkőcnek pedig picit később jön el a pedálozás ideje.

A szülőkaros modellek irányítása egyszerűbb, de kar nélküli alternatívák is elérhetőek mindazoknak a gyermekeknek, akik közvetlen kontroll nélkül is biztonságosan adják át magukat a hajtás élményének.

baba tricikli hány éves korig jó érzéseket adó választás?

7 esztendőnél idősebb vagy 25 kilogramm feletti lurkók nyugodtan átülhetnek a hagyományos kerékpárra, ezzel feltéve a biciklizés i-jére a pontot.

Tartalomhoz tartozó címkék: baba tricikli

Keresés