Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A bébikomp segítségével a gyermeked szabad vizekre evezhet

A bébikomp baba szemmel egyet jelent a várva-várt szabadsággal. A kötöttségektől mentes fel-alá grasszálással, a hőn áhított közlekedéssel. Ami amúgy, még egyedül nem annyira megy, pláne nem biztonságos körülmények között. Na, de ilyen feltételekkel nem is lehet kérdés a kiteljesedés - miközben a család többi tagjának sem kell lerágnia a körmét izgalmában.

 

Hány éves kortól ajánlható a bébikomp?

Ugyan viszonylag jól belőhető, hogy fél éves kortól ideális választás a termék, de azért ez mégsem ennyire egyszer egy. A szülők hajlamosak beleesni abba a hibába, a tökéletességre való törekvés közben, hogy a szakanyagok kormeghatározásait szent írásként kezelik. Ez azonban nem feltétlenül helyes út, mert az általánosságban megírt könyvekből egyetlen tényező marad ki. Az egyéni jellemvonások. Márpedig nincs két egyforma gyerek, így a fejlődési szakaszok hossza, időtartama és milyensége sem egységes. Úgyhogy ezt a fél éves javaslatot jó ötlet óvatosan és kellő éberséggel kezelni, ugyanis akadhatnak babák, akik már előbb megérnek a lakáson belüli vagy udvari kompozásra, míg más lurkóknak kicsit több idő kell ahhoz, hogy vitorlákat bonthassanak.

Pánikra azonban semmi ok: hamar eljön az idő arra, hogy a baba szabad kezet, pontosabban lábat kapjon az önfeledt, önálló és mindennek tetejében biztonságos, balesetmentes közlekedéshez. Játékokkal, ingerekkel körbevéve.

bébikomp kültéren is használható?

Igen. A zárt udvarban például ugyanolyan jól teljesít, mint a lakás belsejében. Az izgatottságtól és szabadságtól kipirult arcú babák és büszkeségtől ragyogó szülők legnagyobb örömére.

Tartalomhoz tartozó címkék: bébikomp bébikomp ár

Keresés