Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Chipolino bébikomp hidat képez az ücsörgés és járás között

A Chipolino bébikomp gond nélkül átsegítheti a gyermekedet azon az időszakon, amikor az első lépések bizonytalansága vegyül a jönni-menni akarás lelkesedésével. Ráadásul a multifunkciós eszköz nem akármilyen játékterepet borítékolhat a huncutkodó lurkódnak.

A Chipolino bébikomp biztonságos, praktikus és helytakarékos választás

A bolgár gyártó 100%-ban megbízható alapanyagok felhasználásával dolgozik. Nem ismer tréfát sem a kivitelben, sem a használhatóságban. A mindenkori biztonság feltételeinek borítékolása elsőbbséget élvez. Hiszen kizárólag akkor nyugodhatsz meg, ha az aggodalom messziről elkerül. Márpedig a kompban a gyerkőcödet csak jó élmények érhetik.

A kapaszkodó segítségével bármikor felhúzhatja magát, amikor úgy érzi: itt az idő némi tipegésre, topogásra. De ha elfáradt, akkor sincsen semmi vész. A kellék kialakítása a játékos környezetről is gondoskodik, hogy az ücsörgés unalmas periódusból izgalmas időszakká váljon.

A komp fékkel is rendelkezik, úgyhogy míg Te a konyhában vagy éppen a szobában ténykedsz, addig az izgő-mozgó gyerekedet maximálisan biztonságban tudhatod.

Ha pedig eljön a lefekvés, a séta, azaz a komppihentetés ideje, akkor pár egyszerű mozdulattal összecsukhatod a nem mindennapi járgányt. Így aztán az elpakolása sem extra helyet, sem türelmet vagy erőfeszítést nem igényel.

A Chipolino bébikomp vásárlás megtérülő beruházás?

Igen, sokszorosan. Egyrészt a gyártó prémiumminőséget képvisel a termékeiben, tehát a strammság, stabilitás, ellenállóság nem lehet kérdéses. Másrészt a mosolyt fakasztó, lépéseket sarkalló élmények minden pénzt megérnek.

Keresés