Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A gyerek roller eltörli a távolságot

A gyerek roller hajtásával a régen gyalogolva megtett, túlságosan hosszúnak tűnő távok hirtelen lerövidülhetnek. A kimozdulások új értelmezést nyerhetnek, és a távolabbi célok is elérhetővé, könnyedén megközelíthetővé válhatnak. Így tárulhat ki a világ, felfedve számtalan kincsét és varázslatát.

A gyerek roller biztonságos járgány?

A kérdés szülőként teljesen érthető. A válasz pedig, a kínálatunk tagjai esetén egyértelműen igen. Alapvető elvárás ugyanis, hogy az eszköz ne csak gördülékeny haladást, hanem hiánytalan biztonságot is borítékoljon.

A gumival bevont fogantyú például esőben vagy izzadós nyári napokon is stabilan megragadható. A csúszásmentes borítás a lábnál kulcsfontosságú, hiszen így a hajtás nem okozhat váratlan, negatív meglepetéseket. A hátsó fék az egyik leglényegesebb része a kétkerekű járműnek, ami gyors, ugyanakkor veszélytelen megállást borítékol.

A Chipolino termékek még egy kis kosárral is rendelkeznek, szóval a különböző értékek és kincsek könnyedén elrejthetőek, cipekedés és elhagyás nélkül.

Szülőként érdemes rollerezéshez vagy egy felnőtt rollerrel, vagy egy biciklivel betársulni, mert azért a közlekedés tempója két keréken hasítva adott. Persze ha úgy tartja kedved, a nyúlcipőt is felhúzhatod. A lényeg, hogy tudd tartani a lépést a rakétaként hasító gyermekeddel.

A gyerek roller hány éves kortól ajánlható?

Ha a gyermeked betölti a harmadik életévét, akkor már bátran nézelődhetsz a rollerek kínálatában. A járgány azon túl, hogy újradefiniálhatja a családi kimozdulásokat, fejleszti az egyensúlyozó képességet, támogatja az izomfejlődést és elősegíti a kifinomult tájékozódás kialakulását.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerek roller

Keresés