Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Lorelli tricikli háromszorosan is jó választás

A Lorelli tricikli a szabadság gyerkőcökre szabott járgányvariációja. A háromkerekű járművel a világ csodái karnyújtásnyi távolságba kerülhetnek, és a kirándulások vadonatúj színbe öltözhetnek. Ha a gyerkőcöd belejön a hajtásba, akkor bizony jó, ha felkötöd a nadrágodat, mert az örömteli száguldás garantálható.

 

A Lorelli tricikli látványnak sem utolsó

Evidens, hogy szülőként nem a „hű, de jól néz ki” az első, ami a járgány láttán eszedbe jut. Viszont a lurkódnak ez a szempont az egyik leglényegesebb. Ha elnyeri a tetszését, ha örömmel pattan nyeregbe és szívesen mutatja meg a játszótársainak, barátainak, akkor nyert ügyed van. A mozgást, mint hasznos és élvezetes tevékenységet ilyen módon áldozatok, rábeszélések nélkül hozhatod be az életetekbe. Ennek az útnak a járása nemcsak gyermekként élvezetes, hanem felnőtt korban is megannyi öröm forrásává válhat.

A motorikus és koordinációs képességek ráadásul a tekerés boldogságában nagymértékben fejlődnek és finomulnak. A későbbiekben nem okozhat nehézséget a biciklizés, ami végképp elhozhatja az egyensúlyozás, a szabadság eufóriáját.

Kényelem és biztonság. A két legfőbb kritérium, amit a Lorelli modelljei hiánytalanul teljesítenek. Ha a gyerkőcöd betöltötte a harmadik életévét, akkor elérkezett az idő a triciklizésre, és a soha nem látott élmények begyűjtésére.

A Lorelli triciklinek nincs ki mind a négy kereke?

Még jó, hogy nincs! A három kerekű járgány stabilitást, masszívságot borítékol úgy, hogy közben maximálisan támogatja a gördülékeny, gyors és hatékony előre haladást. A készségek fejlődése tényleg csak hab a tortán!

Keresés