Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A pelenkatároló kuka elpusztítja a baktériumok 99%-át!

A pelenkatároló kuka elnyeli, nemcsak a használt pelusokat, amikből ugye akad bőven nap mint nap, hanem a kellemetlen szagokat is. Azaz egyáltalán nincsen szükség a folyamatos ürítésre, ráadásul egyéb, higiéniai kiegészítők is akadálytalanul, negatív következmények nélkül bedobhatóak.

Mindennek tetejében csupán pár ezer forintos tételről beszélünk, ami sokszorosan behozza az árát, úgy nagyjából az első pillanattól kezdve.

A legjobb, ha a pelenkatároló kuka mindig kéznél van

Vannak olyan kellékek, amik nem tekinthetőek létszükségletnek. Simán lehet nélkülük élni, tényleg nem dől össze a világ, ha a háztartási eszközök között nem szerepelnek. Ám akadnak olyan praktikus alternatívák, amik annyira sok pozitívumot tartogatnak, pusztán az alkalmazásuknak hála, hogy nem érdemes róluk megfeledkezni. Na és a pelus szemetes pontosan ebbe a kategóriába sorolható. Sokan óhatatlanul megfeledkeznek róla, mert nem evidencia, már ami a beszerzésre váró mindenféle holmit illeti. De aki egyetlen egyszer is megtapasztalta, hogy mekkora segítséget nyújt ez az egyszerűségében nagyszerű eszköz, az garantáltan nem kíván nélküle tevékenykedni a jövőben mindaddig, míg csak a pelenkás időszak tart.

pelenkatároló kuka szagtalanít?

Igen. A hermetikus lezárást biztosító rendszer egyetlen jól érezhető, érzékelhető célt szolgál. A szagok teljes megszüntetését. Amik amúgy természetesen nem kikerülhetőek. Ám ha a pelusok a kuka gyomrában landolnak, akkor onnantól fogva véget is ér a szagarzenál. Mindeközben a baktériumok jelentős százaléka egy az egyben elpusztul, azaz a higiénia foka maximalizálható.

Tartalomhoz tartozó címkék: pelenkatároló kuka

Keresés