Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Albero Mio

A mára bababútorairól ismerté vált lengyel Klubs márka portfólióját széles körben bővítette és 2018 óta Albero Mio néven megvásárolhatóak babatextíliái is. 
Sok éves működésük és számos tapasztalásuk világossá tette számukra, hogy a piacon szükség van minőségi textíliákra, amely nem csak a babák számára nyújtanak kiemelkedően nagy kényelmet, de kombinációjukban hangulatos és komfortos babaszoba berendezéséül is szolgálnak.
Az Albero Mio márka biztosítja az alvás, a pihenés és a játék legmagasabb kényelmét a legkisebb gyermekek számára. Kínálatukban megtalálhatóak a lepedők, párnahuzatok, paplanok és párnák.  A termékek többféle méretben, kivitelben és színekben kapható, amely lehetővé teszi, hogy passzoljon a választott, kiságyhoz, pelenkázóhoz, babakocsihoz és mózeskosárhoz.

A babatextíliákon kívül olyan változatos kiegészítőkkel is szolgálnak, melyek elengedhetetlenül fontosak a babák első éveiben, mint pl. a babafészek, pelenkázó lap vagy a babapólya. 

Kínálatuk folyamatosan bővül, újabbnál újabb és szebbnél szebb kollekciókkal gazdagítják a babatextilek piacát. Az Albero Mio hosszas és átgondolt tervezésének eredménye a letisztult formák, finom színek és különleges minták.

Az Albero Mionál minden termék a legnagyobb gondossággal készül első osztályú anyagokból. Természetes szöveteket használnak, mint a muszlin vagy pamut-szatén. Az igazán jó, minőségi ágyneműhuzat pamut-szaténból készül. Egyszerre puha, selymes és „lélegzik” ,ezért ad egyedi komfortérzetet használójának. A kiváló minőséget és biztonságot különböző tanúsítványok igazolják.

Az Albero Mio termékeket kellemes tapintás, kivételes puhaság jellemzi, így gyengédek a kisbabák érzékeny bőréhez, gombaellenes és antibakteriális tulajdonsággal is rendelkeznek. 


AZ ALBERO MIO BABATEXTÍLIÁK 3 LEGFŐBB JELLEMZŐJE

 • Természetes anyagok megválasztása 
  A gyermekek és csecsemők bőre még finom és puha,ezáltal sokkal érzékenyebb is, mint a felnőtteké, így a legnagyobb gonddal válassza meg az Albero Mio a termékeihez használt szöveteket.  Az általuk használt anyagok, a pamut, a szatén, a muszlin és a bambusz, ezek jellegzetessége, hogy természetes szálból készülnek, rendkívül puha tapintásúak és szellősek.

   
 • Biztonságos anyaghasználat
  A megbízható gyártói jogcímet azzal érdemelték ki, hogy a termékeikhez választott anyagok, szövetek, melyek elsősorban Lengyelországban készülnek, megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak és rendelkeznek a megfelelő tanúsítványokkal.

   
 • Esztétika, design szem előtt tartása
  Harmadrészt szem előtt tartják és követik a trendeket. Használt színeikkel, mintáikkal és formavilágukkal szép és barátságos környezetet teremtenek a gyerekszobában, ahol a gyermek az első legfontosabb éveit tölti. 
Rendezés:

Keresés