Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az autós babahordozó a kényelmes és biztonságos utazás záloga

Az autós babahordozó napjainkban már egy ténylegesen multifunkcionális eszköz, ami a babakocsiban és a kocsiban egyaránt jó szolgálatot tehet. A legfontosabb kritérium a maximális biztonság és hiánytalan komfort borítékolása.

 

Az autós babahordozó kocsitető alá hozhatja a családi kimozdulásokat

Teljesen természetes, ha Számodra a gyermeked egészsége és épsége az első. De miért kellene lemondanod a gördülékeny kirándulásokról, utazásokról? Ha minden körülmény a lurkód érdekét támogatja, akkor nincsen egyetlen indok sem az otthon maradásra. Na, de milyen is az az ideális hordozó?

Először is lényeges szempont a gyerkőcöd kora. 0-3 hónapos életkor között a fekvő pozíció biztosítása kulcsfontosságú. 3-6 hónapos korban a szakemberek nem javasolják a hosszabb időn át tartó „ültetést”, szóval az autózás idejére ebben a periódusban is a vízszintes fekvőfelület garantálása az optimális.

Aztán fél éves kortól kezdődhet a móka, és jöhetnek az ücsörögve, nézelődéssel megélt közös kimozdulások.

A multifunkcionalitás, mint tulajdonság, óriási pozitívum. A babakocsiban és a járműben egyaránt hatékonyan alkalmazható, hosszú időn át hűséges családi társsá válhat. Ha a biztonságos közeg, na meg a kényelem adottak, akkor semmi sem akadályozhatja meg az otthon távolában megélt élmények megélését.

Az autós babahordozó mózeskosár is egyben?

Egyes modellek könnyedén vízszintbe helyezhetőek stabil fekhelyet kínálva gyerekednek. Míg bizonyos alternatívák kizárólag az ülve utaztatás feltételeit biztosítják. Tehát az egyéni elvárásaidtól függ, hogy melyik az a variáció, ami a Számodra/Számotokra a legmegfelelőbb.

Tartalomhoz tartozó címkék: autós babahordozó

Keresés