Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az itatópohár egy csepp nedűt sem hagy kárba veszni!

Az itatópohár vagy ahogy sokan hívják, tanulópohár olyan praktikus kellék, ami nélkül simán rendezhetőek a mindennapok, csak kérdés, hogy érdemes-e. Mert a kifolyó, folyton csöpögő, mindent összemaszatoló egyéb itatók rengeteg fejfájást okozhatnak.

De a szabadalmaztatott szeleprendszerrel büszkélkedő modellek használata élményszámba megy, és nemcsak a babák szerint.

Az itatópohár minden tulajdonságával a babákat támogatja

A csőrös kialakításnak köszönhetően az ivás egyszerűvé válik. Az ergonomikus kivitel lehetővé teszi a kényelmes fogást, miközben a csúszásmentes felület megakadályozza a leejtéshez vezető baleseteket. A nem mindennapi szeleprendszer, ahogy azt már említettük, gondoskodik arról, hogy egy cseppnyi tej, tea, tápszer vagy babavíz se menjen kárba. Így a pocsékolás épp úgy kivédhető, mint a felesleges maszatolás.

A babák többsége kifejezetten ragaszkodik a cumisüveghez. Pánikra tehát semmi ok, ha a gyermeked nem mutat túl sok hajlandóságot az önálló ivásra. Ennek a helyzetnek az ideális kezelésére, mondhatni megoldására fejlesztették ki a gyártók a tanulópoharat. A kellék segítségével az ivás készsége könnyen, egyszerűen, problémamentesen sajátítható el, az egész család legnagyobb örömére. Ha pedig egyszer a lurkód rákapott a szabadság ízére, akkor szinte biztos, hogy a jövőben nem akar majd eltérni tőle.

Az itatópohár megragadni való?

Igen, egyrészt gyakorlati értelemben tényleg marokba zárásra született. Másrészt a nem mindennapi formavilága egyedülállóvá varázsolja. Bár ez első ránézésre nem tűnik olyan lényegesnek, de azért különösen hosszútávon mégsem érdemtelen.

Tartalomhoz tartozó címkék: itatópohár

Keresés