Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az itatópohár nem mindennapi izgalmakat kínál

Az itatópohár segítségével az apróságok gyorsan elsajátíthatják az önálló ivás hihetetlen örömét. Amint megtapasztalják, milyen is kézben tartani egyrészt a poharat, másrészt az ivás folyamatát, azonnal rákapnak az ízére. Ezek után nagyjából elvenni sem lehet tőlük a kedvenc „itatójukat”, ami ráadásul roppantul jól bírja a strapát.

 

Íme, a praktikus itatópohár ismérvei!

Ahány ház, annyi szokás, és ez bizony az itatás témájában sincsen másként. Főleg, hogy több kivitel is elérhető a kínálatban, tehát mondjuk a szívószálas, a csőrös vagy éppen a sportos kialakítás egyaránt szóba jöhet. A lényeg, hogy érdemes felmérni az egyéni igényeket, így ugyanis könnyen rátalálhatsz a számotokra tökéletes modellre.

Azért a praktikusság, mint általánosnak mondható jellemző, kiválóan körbeírható tulajdonságokkal. Ilyen jellemvonás a 360 fokban forgathatóság, azaz a hibátlan zárás. Így a csöpögés vagy konkrét kifolyás teljesen elkerülhető. Ha a pohár azonnal lezár, amint a gyerkőc befejezte az ivást, úgy a borogatások egy az egyben kivédhetőek, és ez bizony nem csekély pozitívum. Az is kifejezetten hasznos jellemző, ha a kiegészítő nem több apró darabból áll, mert így az összerakása nem időigényes, miközben a tisztítása pofonegyszerű. Természetesen az alapanyag milyensége is roppantul fontos. A BPA mentes variációk környezet- és egészségtudatos döntések, egyben.

Mikortól jöhet számításba az itatópohár használata?

A gyártók kivétel nélkül feltüntetik az ajánlott korosztályt, például a legtöbb esetben a fél éves kortól figyelmeztetés a kiemelt. De ez bizony erőteljesen gyerkőc függő, és valójában ez a mérvadó.

Tartalomhoz tartozó címkék: itatópohár

Keresés