Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az ülésmagasító a biztonságos utazás borítékolója

Az ülésmagasító a gyerekülés után következik a „sorban”. Aztán nemsokára, ha már a lurkó eléri a megfelelő testmagasságot, jöhet a „csak úgy” ülésbe huppanás mindenféle rásegítés, támaszték nélkül. Ám amíg ennek nem érkezik el az ideje, addig különösen hangsúlyos a biztonságos körülmények megteremtése.

 

Az ülésmagasító biztonsági övvel rögzíthető?

Azzal is. Az egyik legkeresettebb kivitel az öv közbenjárásával, három ponton rögzíthető. Így aztán a kényelem és a biztonság egyformán garantálható. Miközben a trónoló gyerkőc mindent és mindenkit szemmel tarthat, rácsodálkozva a szélvédő mögött kibontakozó tájra. A másik, szintén népszerű és keresett kialakítás saját fixáló, rögzítő rendszerrel rendelkezik, amely természetesen minden szigorú biztonsági előírásnak maradéktalanul megfelel. Tehát, ha nem kívánod biztonsági övhöz kötni a stabilizálást, vagy éppen hátul az autódban nem megoldható az öv alkalmazása, akkor ezt az alternatívát Neked találták ki.

A gyerekülés idővel szűkössé válik, és ez örömteli fordulat. Jöhet a következő lépés. A magasító pozitív tulajdonságai közé sorolható, hogy könnyen kivehető és betehető, tehát ha az életviteled úgy kívánja, akkor nem kell egész nap vele furikáznod. De természetesen, ha nincsen útban, akkor fixen az autóban is tarthatod, használatra készen.

Az ülésmagasító alkalmazása inkább biztonságos vagy inkább kényelmes?

Mindkettő. Régen rossz lenne, ha e két alapvető jellemvonás fölött pálcát kellene törni. Ha mind a kettő adott, ha a komfortos utazás pont ugyanannyira biztos, mint a biztonságos közeg, akkor semmi sem hiányozhat az elégedettséghez.

Tartalomhoz tartozó címkék: ülésmagasító

Keresés