Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Babaszoba

Babaszoba

Néhány babatermék, így a baba cumi is két táborra osztja az édesanyákat. Vannak, akik ellenzik és elhatárolódnak a használatától, mások viszont el sem tudnák képzelni nélküle a mindennapokat. Akkor most adjunk-e cumit a babának vagy sem?
 
A leendő és újdonsült édesanyáknak ebben a cikkben segítséget és iránymutatást nyújtunk, hogy lehető legkönnyebben és gyorsabban találják meg a számunkra legjobb baba pihenőszéket. Átlássák és megértsék, hogy milyen különbségek vannak pihenőszékek, babhinták és elektromos pihenőszékek között és könnyedén el tudják dönteni, hogy melyik a leginkább megfelelő modell számukra és kisbabájuk számára.
Egy 2017-ben egy szakértők bevonásával készült amerikai kutatás és tesztelés szolgál alapjául, hogy ebben a cikkben számos aspektusból megvizsgáljuk a baba pihenőszék használatával kapcsolatos kérdéseket. 
Többek közt alvástanácsadók, babafelszerelés szakértők, fejtették ki hozzáértő véleményüket, illetőleg szülők mondták el tapasztalásukat a gyerek pihenőszékek használatával kapcsolatban. 

Az éjjeli fény babáknak békét áraszt magából. Ha a kicsi az éjszaka közepén felriad, akkor a sötétség megrémisztheti. Ez a félelem sokáig, akár kisiskolás korig is kitarthat. Sokan azt gondolják, hogy a legjobb gyógyír a megszokás, megszoktatás, de ez nem egészen igaz.

A babafészek talán első pillantásra feleslegesnek tűnik, mikor a baba megszületése előtt számos dologról kell gondoskodni, azonban aki egyszer kipróbálta, az nehezen mondana le róla számos előnyös tulajdonsága és multifunkcionalitása okán. 6 pontban összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes mindenképp egy babafészekre szert tenni.

Keresés