Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Babautazás

Babautazás

A 2 in 1 babakocsi előnyei nem hetekre, hónapokra, sokkalta inkább évekre szólnak. Az optimális kellék kiválasztása alapesetben nem egyszerű feladat, mert a választék széles skálán mozog. De ahogy tisztul a kép, és mind egyértelműbbé válnak a prioritások, úgy tűnhet fel a színen az egy vázon két szállítási formát is lehetővé tevő választás.

 

Az ülésmagasító a gyerekülés után következik a „sorban”. Aztán nemsokára, ha már a lurkó eléri a megfelelő testmagasságot, jöhet a „csak úgy” ülésbe huppanás mindenféle rásegítés, támaszték nélkül. Ám amíg ennek nem érkezik el az ideje, addig különösen hangsúlyos a biztonságos körülmények megteremtése.

 

Az ülésmagasító nagyjából akkor lép be a képbe, amikor a gyerekülés már feleslegessé válik. Csodálatos időszak ez, ami kézzel foghatóvá varázsolja a fejlődés, a növés örömét, boldogságát és vele együtt az izgalmát. A lurkód jóformán királyi trónon érezheti magát, amikor megtapasztalja, milyen is a felnőttek által alkalmazott ülésből szemlélni a világot. Pláne ilyen, megmagasított módon.

 

A 2 in 1 babakocsi vásárlás olyan beruházás, ami gyakorlatilag az első közös séta alkalmával behozza az árát. Mert olyan fokú biztonságot, kényelmet és praktikumot kínál, ami megfizethetetlen. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a modellek megjelenése is dicséretet, na meg az elismeréstől kikerekedett szemeket érdemel.

 

A szép napsütéses őszi és tavaszi időjárás a legkellemesebb idő a kirándulásokra, bicikli túrákra. A gyermekkel való biciklis túrákhoz a babatermékeket gyártó cégek és a biciklis boltok is számos lehetőséget nyújtanak, hogy a család legkisebb tagja is részese lehessen ezen kirándulásoknak. Így nincs más hátra, csupán be kell szereznünk egy a számunkra leginkább megfelelő biciklis gyerekülést és néhány védőfelszerelést.
 

A hűvös idő beköszöntével elengedhetetlen kiegészítővé válik a bundazsák. Nem kell feltétlen a téli mínusz -10-20 fokokra gondolni, hiszen már a régmúlt kemény telei elmúltak, de, a hidegebb őszi napokon is jó szolgálatot tesz egy vékonyabb átmeneti bundazsák.
 

Mielőtt alaposabban megvizsgálnánk, megismernénk a babakocsi típusokat azelőtt el kell gondolkoznunk néhány kérdésen, amely alapjaiban fogja meghatározni választásunkat.

Ma egy leendő édesanya, ha felmegy az internetre babakocsi vásárlás céljából, biztosan elveszik a babakocsik útvesztőjébe, hiszen temérdek gyártó kínálja számtalan termékét. A babakocsi pedig pont egy olyan eszköz, amely esetében nem mindegy, hogy milyen modellt vásárolunk meg, hiszen a mindennapjainkat hivatott megkönnyíteni, akár több évig is. 

Az autós babahordozó napjainkban már egy ténylegesen multifunkcionális eszköz, ami a babakocsiban és a kocsiban egyaránt jó szolgálatot tehet. A legfontosabb kritérium a maximális biztonság és hiánytalan komfort borítékolása.

 

Több szempontot is figyelembe kell venned, hogyha a tökéletes babahordozó megtalálása a cél. Elsősorban olyanra van szükséged, ami kényelmés és a babád jól érzi magát benne.

Keresés