Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Chipolino bébitaxi számos extrával

A Chipolino bébitaxi előnyeit a gyerekek és a szülők egyaránt élvezhetik. Nincs is annál felemelőbb érzés, amikor nyomon követheted, ahogy a gyermeked rácsodálkozik a nagyvilágra és érdeklődően igyekszik minden útjába kerülő dolgot felfedezni.

Viszont ez nem mindig olyan egyszerű, hiszen a babakocsihoz már túl nagy, viszont az önálló sétáláshoz még túl kicsi. A Chipolino bébitaxi rendkívül menő járgány, ami azonnal belopja magát a gyermekek szívébe. Hiánypótló terméknek számít, hiszen átmenetet képez a babakocsi és a futóbicikli között.

Már 1 éves kortól biztonságosan használható, hiszen kiesésgátló karfával van ellátva. A kicsik kényelméről a lábtartó és a masszív háttámla gondoskodik. A komfortos és tágas ülés mozgásteret is biztosít, ami lényeges, hiszen ahogy nőnek, annál többet izegnek-mozognak. Az irányítás mindaddig a „nagyok“ kezében marad, amíg még nem képesek önállóan kormányozni a Chipolino bébitaxit. A szülőkormány tehát egy idő után teljesen feleslegessé válik, ezért egyszerűen leszerelhető a Chipolino bébitaxiról, ugyanúgy, ahogy a karfák és a napellenző.

De még egy ilyen full extrás járgány esetén is előfordulhat az, hogy nem képes maradandóan lekötni a kicsik figyelmét. Ezt elkerülendő, a Chipolino bébitaxi kormányán különféle gombok találhatóak, amelyeknek a nyomogatásával kellemes dallamokat játszhat le. Megbízható és minőségi anyagból készül, ezért jól bírja a gyűrődést, amiből valószínűleg nem lesz hiány, hogyha a kicsik végül átveszik az irányítást felette.

Keresés