Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bemutatjuk a Jané exkluzív babakocsijait!

A Jané babakocsik története
 

A spanyol Jané babatermékeket gyártó vállalat 1932 óta hoz el termékeivel a babáknak és sz üleiknek egy különleges világot. Jané Manel nevéhez fűződik az összecsukható babakocsi, melyet fia, Ramón számára készített. A babakocsi nagy sikere láttán, további darabokat készített és bemutatta azokat barcelonai áruházaknak. Egy héttel később, már meg is kapta első megrendeléseit. 
A családok iránti töretlen elkötelezettség hozta el számukra a sikert és az ismertséget, amely a mai napig jelen van a cég filozófiájában és termékeikben is visszatükröződik. A világ fejlődésével folyamatosan igazítják a Jané babakocsikat a szülők- és életkörülményeik igényeihez. A Jané mérnökei szakadatlanul dolgoznak, hogy a babák és szüleik, ne csak az utaztatás során élvezhessék termékeik kényelmét, hanem az etetés, fürdetés és a biztonság terén is a legjobbat kapják. 
 

 Miben más a Jané babakocsi?
 

A Jané nem csupán egy „babakocsi”, a Jané egy életstílus, szabadság és nem utolsó sorban trend. A Jané babakocsi prémium kategóriát képvisel, amely megmutatkozik a termékek anyagaiban és kidolgozásában és természetesen ezt az árképzésük is követi. 
Fókuszban a biztonság
A Jané babakocsi modellek és autósülések rendkívüli biztonsága abból fakad, hogy a cég policy megcélozta, hogy nem csak hogy megfelelteti termékeit az ipar által előírt kötelező szabványoknak, de felül is teljesíti azt. 
A Jané tervezési és technológiai innovációi a legnagyobb mértékben megfelelnek a csecsemők egészségét és biztonságát szolgáló elvárásoknak, ezt a folyamatos tesztelések és kutatások teszik lehetővé. 
A termékek fejlesztése és tesztelése olyan mérvűvé nőtte ki magát, hogy a vállalat létrehozta saját kutatóközpontját, Jané Crash Test néven. A saját tesztközpont lehetőséget ad a folyamatos tesztelésekre, így a termékek a legszigorúbb tanúsítvánnyal kerülnek a Jamé termékek vásárlóihoz. A kivételes biztonság mellett termékeik egyediségét azzal érik el, hogy olyan különleges tulajdonságokkal és jellemzőkkel kerülnek kialakításra, mellyel más márkák nem rendelkeznek. 
 

Egyedi kialakítások és szuper funkciók
 

A Jané igen széles választékkal szolgál a babakocsik terén is, így a családok igényeikhez mérten a legtökéletesebbet választhatják ki, azonban minden babakocsi viseli a legfontosabb Jané tulajdonságokat. 
 
Ultrakönnyű alumínium váz
Szél, eső és UV sugárzás tűrő bevonat
10x erősebb PU gumiabroncsok
A feltétek vázon való könnyű rögzítése
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Termékválaszték a Jané babakocsikból

Keresés